Video istek kısımından bulamadığınız yada eklenmesini istediğiniz videoları bizlere bildiriniz.24 saat içerisinde videonuzu yayınlayalım.




Saç dökülmesine çözüm



Halen saç dökülmesine çözüm bulan bu şampuanı halen fark etmediniz mi ? Bütün Türkiye şu anda bu doğal şampuanı konuşmakta. Kullananların belirtiği yorumlara göre saç kıllarını çabuk uzatmakta aynı zamanda saçı dolgunlaştırmakta ve saç dökülmesini tamamen durdurmakta olan bu şampuan aynı zamanda sarı yeni tüyler elde etmektedir.

Yaklaşık 78 ay önce Youtube sayfasında paylaşmış olduğu video ile birlikte oldukça ilgi çeken bu şampuan birçok insan tarafından kullanılmaya başlandı. İlk kullanımdan itibaren seyrek saçları dolgunlaştırıp kalınlaştırarak kapattığı belirlenen bu şampuan aynı zamanda saç köklerinin daha çabuk uzamasını sağlıyor. Çok kısa bir sürede saç dökülmesini durdurarak önlüyor. 1 ay gibi kısa sürede gözle görülür şekilde tüylenme yapıyor .

Şampuanın web sitesi olan sacdokulmesinecozum.org da oldukça paylaşım bulunmaktadır. İçindekilerden kullanımına kadar bir çok ilgi çekici çözüm önerisi bulunmakta. Daha önce kullanmış insan ait görüntü, yorum ve paylaşım bulunmakta. Doğu anadolu bölgesi olan Bingöl ilinde şampuanı üreten F.b şampuana dair taleplerden oldukça memnun olduğunu söylüyor. Şampuanın asıl amacının yeni saç kökleri elde etmek olduğunu belirten F.b aynı zamanda saç dökülmesine doğal çözüm diyor. Beyaz saçların siyahlaştığını, seyrek saçların dolgunluk kazandığını, uzamayan saçların çabuk uzadığını, saçlarda sarı tüylenmelerin oluştuğunu bir çok müşterimden duyuyorum. Bu hem üretimde keyifli çalışmamı hemde daha fazla geliştirmemi sağlıyor diyor.

Kategori: , ,



Yorum Gönder: